Koti-Karjala

Karin Cafe -ravintolan uusina yrittäjinä toimivat veljekset Hüsein Mairaci ja Gazi Mairaci.

Karin Cafe sai uudet yrittäjät ja ruokatarjonta uudistui

04.05. 07:45

KESÄLAHTI

Maija Ala-Nikkola

Karin Cafe-ravintola Kesälahden keskustassa on saanut uudet yrittäjät.

Veljekset Hüsein ja Gazi Mairaci ostivat ravintolan kiinteistön ja jatkavat ravintolan perustajan Kari Paakkunaisen linjalla. Ravintola oli remontin vuoksi kiinni huhtikuussa.

– Kesälahden keskustassa on tarvetta tällaiselle ravintolalle. Ihmiset tulevat ostoksille ja ruokailemaan. Odotamme jo kesää ja mökkiläisiä.

– Aukioloajat ovat laajat. Avaamme aamulla yhdeksältä ja viikonloppuna puolilta päivin. Arkisin suljemme kello 22 asiakkaiden määrästä riippuen ja lauantain Karin karaokeiltoja jatketaan yli puolenyön.

– Ruokaa on tarjolla valomerkkiin saakka, kertovat uudet yrittäjät.

KARJALAN KIEVARIN ravintoloitsijana viime keväästä lähtien toiminut Hüsein Mairaz kertoo tuntevansa alueen hyvin. Gazi Mairaci piti omaa ravintolaa Heinävedellä ja muutti Kesälahdelle pyörittämään Karin Cafe -ravintolaa yhdessä veljensä kanssa.

– Kävimme yrittäjä Kari Paakkunaisen kanssa pitkään neuvottelua ravintolan pyörittämisestä ja hän auttoi meitä alkuun. Uusimme lattiat ja huonekalut. Keittiökin uudistui ja sinne on hankittu pizzauuni.

Ravintolan ruokatarjonta on laajentunut. Asiakkaita palvelee Karjalan Kievarissa työskennellyt Ugur Altinbos ja tarvittaessa otetaan tilapäistä työvoimaa.

– Tarjoamme pizzaa, kebabia ja grilliruokia, myös soittamalla etukäteen saa ruokaa mukaan. Ravintolallamme on A-oikeudet ja paikkoja on yli 50 asiakkaalle. Tilaa on vaikka perhejuhlille ja kesäterassikin kohenee kesäksi.

– Karin Cafe on kunnon paikallisbaari, jossa on kodikas tunnelma. Meidät on otettu hyvin Kesälahdella vastaan, kiittävät yrittäjät.

Hüsein Mairaz kertoo Karjalan Kievarin pitävän yrittäjän kiireisenä. Kesäsesonki lähtee Äitienpäivän lounaasta liikkeelle. Kesän ohjelmiin kuuluvat perinteiset tapahtumat, Kesälahti Gruising, Muikkumarkkinat ja Ponutaival.

KESKUSTELUA AIHEESTA

NÄKÖISLEHTI

Koti-Karjala ilmestyy myös näköislehtenä.

Kirjaudu palveluun ›

Tilaa näköislehti ›

GALLUP

Kärsitkö siitepölystä?

KUVAGALLERIAT

Katso lukijoiden kuvat sekä Koti-Karjalan toimituksen kuvagalleriat.

KUVAGALLERIAT ›