Koti-Karjala

KiPan A-poikien mitalijahti alkaa tänään

08.08. 08:26

KITEE

Jouko Väistö

Kiteen Pallon A-pojilla on mahdollisuus tehdä tällä kaudella pesäpallohistoriaa, jos he onnistuvat uusimaan kahden vuoden takaisen Suomen mestaruutensa.

Historiaa syntyy sikäli, että nykymuotoinen A-poikien sarja päättyy tähän kauteen.

Jatkossa A-poikien nuorin ikäluokka, 19-vuotiaat, sulautetaan B-poikiin ja 20- sekä 21-vuotiaat pelaavat jatkossa vain aikuisten sarjoissa.

KITEEN PALLO aloittaa puolivälieräpelinsä tänään Rantakentällä, minne vastustajaksi saapuu Kouvolan Pallonlyöjien joukkue.

KiPa voitti aiemmin kesällä pelatun B-lohkon ja KPL sijoittui A-lohkossa Hyvinkään Tahkon, Kankaanpään Mailan ja Vimpelin Vedon jälkeen neljänneksi.

Puolivälierät pelataan paras kolmesta -systeemillä. KiPa ja KPL ovat toisen kerran vastakkain 15. kuluvaa kuuta Kouvolassa ja mahdollinen kolmas ottelu pelataan 23.8. Rantakentällä.

KIPAN JOUKKUE koostuu Kiteen omista sekä Joensuun Mailan ja Imatran Pallo-Veikkojen A-ikäisistä pelaajista. Pelinjohtaja Saku Havukaisella on siten mahdollisuus peluuttaa yhdeksikköä, jonka jokaisella pelaajalla on miesten superpesiskokemusta.

Torstain ottelun kokoonpano ei ole vielä tätä kirjoitettaessa tiedossa. Varmaa on vain se, että kaikki KiPan omaan pelaajarinkiin kuuluvat pelaajat ovat tositoimissa

Kouvolan joukkueessa miesten superpesiskokemusta omaavat mm. Valtteri Luoma ja Jere Paananen. Vuosi sitten KPL kunnostautui B-poikien sarjassa nappaamalla SM-hopeaa.

KESKUSTELUA AIHEESTA

NÄKÖISLEHTI

Koti-Karjala ilmestyy myös näköislehtenä.

Kirjaudu palveluun ›

Tilaa näköislehti ›

GALLUP

Kärsitkö siitepölystä?

KUVAGALLERIAT

Katso lukijoiden kuvat sekä Koti-Karjalan toimituksen kuvagalleriat.

KUVAGALLERIAT ›