Koti-Karjala

Maanantain cocktail on vaihtelevaa liikuntaa eri välineitä käyttäen. Arkistokuva.

Tomppa liikuttaa aikuisia ja lapsia

15.08. 07:21

TOHMAJÄRVI

Mervi Venäläinen

Tomppa eli Tohmajärven Jumppa aloittaa toimintakautensa 9.9.

– Kausi kestää joulukuun puolivälin tienoille, viimeinen syyskauden ryhmä kokoontuu 19.12. Kevätkausi startataan sitten loppiaisen jälkeen, kertoo Tompan puheenjohtaja Niina Immonen.

Tomppa tarjoaa ohjattua liikuntaa aikuisille ja lapsille. Aiemmilta vuosilta tuttu maanantain cocktail toteutuu liikuntahallilla ja suosittu tiistain power Tietäväisen koulun salissa.

– Cocktail on vaihtelevaa, reipasta liikuntaa eri välineitä käyttäen. Liikkeet ovat helposti sovellettavissa oman kunnon mukaan. Lisäkseni cocktailin ohjaajina toimivat Sanna Könönen ja Katri Hirvonen, Immonen kertoo.

– Power on tehokasta, monipuolista treeniä Henna Taivaanloimun ohjauksessa.

– Myös perinteinen päiväkahvakuula alkaa, jos päiväsalivuoroja saadaan.

TOMPPA HUOMIOI tarjonnassaan myös lapset ja nuoret. Alle kouluikäisille lapsille on tarjolla muksu- ja tenavajumppaa, kouluikäisille freegymiä.

– Muksujumppa on suunnattu 3-4 -vuotiaille ja tenavajumppa 5-6 -vuotiaille. Ohjaajat tarkentuvat myöhemmin.

– Freegymiä ohjaavat Benjamin Giray ja Toni Eriksson. Freegym on nuorille suunnattu liikuntamuoto, jossa yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Temppujen opettelu on vauhdikkaassa harrastuksessa tärkeintä.

Lisätietoja ja aikataulutarkennuksia Tompan tarjonnasta päivittyy nettisivuille sekä Tompan Facebook-sivulle. Immonen toivottaa entiset ja uudet liikunnan harrastajat mukaan toimintaan. Myös uusia ohjaajia toimintaan kaivataan.

– Jos ryhmän ohjaaminen yhtään kiinnostaa, niin saa ottaa yhteyttä. Innokkaita ja aktiivisia toimijoita otetaan vastaan avosylin.

KESKUSTELUA AIHEESTA

NÄKÖISLEHTI

Koti-Karjala ilmestyy myös näköislehtenä.

Kirjaudu palveluun ›

Tilaa näköislehti ›

GALLUP

Kärsitkö siitepölystä?

KUVAGALLERIAT

Katso lukijoiden kuvat sekä Koti-Karjalan toimituksen kuvagalleriat.

KUVAGALLERIAT ›