Koti-Karjala

KETI hakee projektipäällikköä Nightwish-hankkeeseen

05.11. 15:55

KITEE

Kari Sarkkinen

KETI hakee pikaisella aikataululla projektipäällikköä Kitee Tourist Information – A Nightwish Story -hankkeeseen. Projetkipäällikön työsuhde on määräaikainen 1.12.2019 alkaen. Työsuhteen toteutumisen edellytyksenä on, että hankkeelle saadaan myönteinen rahoituspäätös.

KETI toteuttaa EU:n maaseutuohjelmasta rahoitettavan hankkeen Kitee Tourist Information – A Nightwish Story 1.11.2019 – 31.5.2022. Tavoitteena on parantaa Pohjois-Karjalan kulttuuripalveluja ja -tarjontaa luomalla ainutlaatuinen näyttelykeskus oheispalveluineen. Näyttelyssä kerrotaan kiteeläislähtöisen, maailmanmenestykseen nousseen Nightwish-yhtyeen tarina niin, että se houkuttelee paikallisia, valtakunnallisia ja kansainvälisiä vieraita.

Tavoitteena on synnyttää uudenlainen, elämyksellinen, valtakunnallisesti ainutlaatuinen näyttelykeskus ja kiinnittää se yhdeksi Pohjois-Karjalan matkailun omaleimaisemmista kärkikohteista. Syntyvän näyttelykeskuksen ylläpidosta vastaa Kitee-seura ry. Kiteen kaupungin matkailuneuvonta sijoittuu jatkossa keskukseen. Hankkeen aikana keskukselle luodaan sellainen toimintamalli, että Kitee-seura ry saa kestävän ja taloudellisesti elinkelpoisen mallin jatkaa toimintaa hankkeen päättymisen jälkeen.

Kyseessä on kahden erillisen hankkeen muodostama hankekokonaisuus, johon kuuluvat Kitee-seura ry:n investointihanke sekä KETIn kehittämishanke, johon sisältyy Kitee-seura ry:n osatoteutus kehittämisen osalta. KETIn projektipäällikkö koordinoi molempia hankkeita. Keskuksen syntyminen edellyttää molempien hankkeiden toteutumista suunnitellusti.

Hankkeen rahoittajina EU:n maaseuturahasto, ELY-keskus ja Kiteen kaupunki. Näillä näkymin keskus sijoittuisi ns. Nordean taloon.

KESKUSTELUA AIHEESTA

NÄKÖISLEHTI

Koti-Karjala ilmestyy myös näköislehtenä.

Kirjaudu palveluun ›

Tilaa näköislehti ›

GALLUP

Kärsitkö siitepölystä?

KUVAGALLERIAT

Katso lukijoiden kuvat sekä Koti-Karjalan toimituksen kuvagalleriat.

KUVAGALLERIAT ›