Koti-Karjala

Jäädiscossa jaettiin pieniä palkintoja tanssikilpailuissa.

Muuvseja luistimilla Jäädiscossa

06.03. 07:08

KITEE

Riitta Hakulinen

Piruetteja, rytmikäsiä, tanssikuvioita ja letkeitä lanteita näkyi Kiteen jäähallilla maanantaina järjestetyssä ilmeisesti kaupungin ensimmäisessä Jäädiscossa. Värivalot vilkkuivat ja disco-komppi pauhasi ja houkutteli jäälle niin aikuisia kuin lapsiakin.

Jäädiscon pääjärjestäjänä toimi Jääsusien Taitoluistelujaosto.

– Kyllä täällä varmaan yli sata ihmistä on käynyt, mikä on tosi hieno juttu. Moni on ollut yllättynyt ihmisten määrästä, kertoi Miia Toivanen Taitoluistelijoista.

– Muilla paikkakunnilla tällaisia jäädiscoja on järjestetty ja nyt halusimme saada tämä tänne Kiteellekin talviloman ohjelmaa tarjotaksemme.

– Halusimme järjestää koko perheen tapahtuman ja mukavasti täällä on ollut lapsiperheitä niin jäällä kuin katsomossa ja kahvilassakin.

– Jäädiscossa yhdistyy hienosti musiikki, liike ja tanssi. Luonnollisesti toivomme, että tämä tapahtuma voisi houkutella uusia harrastajia taitoluistelun pariin, Toivanen totesi.

PARITUNTISEN aikana järjestettiin kolmeen otteeseen tanssikilpailut, jossa tuomaristo huomioi ja palkitsi parhaita tanssin pyörteisiin heittäytyneitä.

Ville Hassinen, 9, otti kaiken irti kaksituntisesta jääajasta ja hikipäisenä myönsi jonkun tanssiliikkeenkin kokeilleensa.

– Kyllä minä yritin palkintoa saada, mutta ei onnistunut, Ville tuumaa.

Ville pelaa Jääsusien F-pojissa ja on harkkojen myötä kahdesti viikossa jäällä ja lisäksi perhe käy jäähallin vapaavuoroilla luistelemassa.

– Onhan se hienoa, että tällaisia tapahtumia järjestetään ja on lasten loma-ajalle tekemistä, kiitteli Villen äiti Ulla Hassinen.

Jäädiscoa olivat mahdollistamassa ja tukemassa myös Kiteen kaupunki, Tokmanni, S-market ja Narskuttelu.

KESKUSTELUA AIHEESTA

NÄKÖISLEHTI

Koti-Karjala ilmestyy myös näköislehtenä.

Kirjaudu palveluun ›

Tilaa näköislehti ›

GALLUP

Kärsitkö siitepölystä?

KUVAGALLERIAT

Katso lukijoiden kuvat sekä Koti-Karjalan toimituksen kuvagalleriat.

KUVAGALLERIAT ›