Koti-Karjala

Kaupungin palveluiden rajoitukset jatkuvat 13.5. saakka

02.04. 11:48

KITEE

Maan hallitus päätti maanantaina 30.3. jatkaa koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi aiemmin päätettyjä rajoitustoimia 13. toukokuuta 2020 saakka.

Hallitus antaa uudet käyttöönottoasetukset eduskunnalle tiistaina 31.3. Varhaiskasvatuksen, opetuksen ja koulutuksen rajoituksia tullaan jatkamaan kuukaudella 13. toukokuuta saakka eri kouluasteilla. Opetuksen poikkeusjärjestelyjä varaudutaan samalla jatkamaan lukukauden loppuun asti, jos epidemian rajoittaminen sitä vaatii.

HALLITUKSEN päätöksen mukaisesti myös Kiteen kaupungin aiemmin sulkemat palvelut ja toiminnot pidetään suljettuina 13.5.2020 saakka.

Tietoa palveluista:

- Kiteen kaupungintalon pääovi ja asiointipiste on auki arkisin kello klo 8-15. Muut sisäänkäynnit on suljettu asiakkailta.

- Kesälahden asiointipiste on avoinna arkisin kello 8-15.

- Kaupungin asiointipisteet ja nettipiste ovat toiminnassa, mutta henkilökohtaista asiointia pitää välttää. Muihin toimistoihin tapaamiset tulee sopia erikseen.

- Yli kymmenen hengen yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet kielletään Kiteen alueella Itä-Suomen aluehallintoviraston 17.3.2020 tekemän päätöksen mukaisesti. Toimielinten kokoukset pyritään pitämään sovittujen aikataulujen mukaisesti sähköisiä kokouskäytäntöjä hyödyntäen.

- Suljettuja ovat kirjastot, kirjaston lehtilukusali, uimahalli, nuoriso- ja liikuntatilat sekä kaupungin ylläpitämät kahviot (terveyskeskuksen kahvio sekä Kipakka).

- Suljettuina pidetään ne koulujen tilat, jotka ovat olleet suljettuina 18.3. alkaen.

- Kiteen kaupunki suosittelee edelleen lasten ottamista pois varhaiskasvatuksen piiristä.

KESKUSTELUA AIHEESTA

NÄKÖISLEHTI

Koti-Karjala ilmestyy myös näköislehtenä.

Kirjaudu palveluun ›

Tilaa näköislehti ›

GALLUP

Kärsitkö siitepölystä?

KUVAGALLERIAT

Katso lukijoiden kuvat sekä Koti-Karjalan toimituksen kuvagalleriat.

KUVAGALLERIAT ›