Koti-Karjala

Kulttuuria luvassa – virtuaalisesti

15.05. 09:01

KITEE

Aladár Bayer

Kiteen kulttuuritoimi on masinoinut virtuaalisen kulttuuriviikon kesäkuun toiselle viikolle 8. - 12.6. Aivan kaikki osallistujat eivät ole vielä selvillä. Luvassa on ohjelmaa lähes jokaisen makuun.

Joka päivä, klo 12.00, on luvassa lastentuokio, jolloin ohjelmassa on askartelua, satutunti, liikuntatuokio, pöytäteatteria ja musiikkia.

Museokierroksia, klo 14.00, tehdään kotiseutumuseoon, kauppamuseoon Savikolle, Kesälahden museoalueelle, Puhoksen navetalle, Kesälahden Sovintolaan ja Karppasen ateljeehen Heinoniemelle.

Taiteitilijakeskusteluihin, klo 16.00, ovat jo alustavasti lupautuneet muusikko Tuomas Holopainen, taiteilijapariskunta Merja Kupiainen ja Ahti Pitkänen Niinikummusta sekä kesälahtelaisen Ojajärven muusikkoperheen jäseniä.

Striimattavissa live-konserteissa, klo 20.00, esiintyy sekalaista seurakuntaa Montulta, Linkiltä, Kesälahden Savutuvalta ja Rösköstä, muiden muassa Markus Pulkkinen ja Plamen Dimov, Ojajärvet sekä Maitolaiturin tytöt.

Aikataulu on siis sama viikon Kiteen virtuaalisen kulttuuriviikon jokaisena päivänä. Annettuna kellonaikana avautuu Kiteen kaupungin nettisivulle linkki Youtubeen, josta tallenteita tai striimiä live-konserteista voi seurata.

KESKUSTELUA AIHEESTA

NÄKÖISLEHTI

Koti-Karjala ilmestyy myös näköislehtenä.

Kirjaudu palveluun ›

Tilaa näköislehti ›

GALLUP

Kärsitkö siitepölystä?

KUVAGALLERIAT

Katso lukijoiden kuvat sekä Koti-Karjalan toimituksen kuvagalleriat.

KUVAGALLERIAT ›