Koti-Karjala

Viittä haastatellaan kehittämispäälliköksi

15.05. 10:57

TOHMAJÄRVI

Tuija Marienberg

Tohmajärven kunta haluaa idearikkaan, aloitteellisen, omatoimisen, yhteistyökykyisen, yrittäjä- ja yhdistysystävällisen tekijäihmisen kehittämään Tohmajärven elinvoimaa.

Avoinna olleeseen Tohmajärven kunnan kehittämispäällikön toimeen jätti määräajassa hakemuksensa 21 hakijaa. Haku päättyi 8. toukokuuta.

Kehittämispäällikön päätehtävänä on nykyisten yritysten toimintaedellytysten edistäminen ja uusien yritysten houkuttelu Tohmajärvelle sekä kuntamarkkinoinnin kehittäminen ja toteutus.

HAKIJOISTA haastatteluun kutsuttiin kuusi kokemukseltaan ja koulutukseltaan soveltuvimmiksi arvioitua. Heistä yksi perui hakemuksensa.

Kehittämispäälliköksi haastateltavista yksi on Tohmajärven kunnassa vs. henkilöstösihteerinä työskentelevä ekonomi Arja Kuosmanen (55 v.), jolla on hakijoista pisin, yli 33 vuoden työkokemus.

Lähes yhtä kauan työelämässä on ollut yli 30 vuoden työuran tehnyt Trukki-Ukko Oy:n entinen yrittäjä, insinööri Pekka Ahlholm (55 v.), Kontiolahdelta.

Toinen kontiolahtelainen haastatteluun kutsutuista on Pohjois-Karjalan Koulutuskuntayhtymä Riverialla viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikön tehtäviä hoitanut ja sitä ennen Joensuun Starkin yksiönpäällikkönä toiminut tradenomi Arto Korhonen (48 v.). Työkokemusta hänellä on yli 20 vuoden ajalta.

Lähes kymmenen vuoden työkokemus on myös nuorimmilla haastatteluun kutsun saaneilla.

Yhteiskuntatieteiden maisteri Mika Tsupari (30 v.), Kuopiosta, on toiminut Kuopion kaupungin yhteistyökoordinaattorina; filosofian ja kauppatieteiden maisteri Susanna Häkkinen (25 v.), Jyväskylästä, Koivurannan Lomamökkien markkinointivastaavana.

HAASTATTELU toteutetaan maanantaina 18. toukokuuta.

Haastatteluryhmään kuuluvat kunnanvaltuuston puheenjohtaja Vuokko Väistö, kunnanhallituksen puheenjohtaja Mikko Löppönen, kunnanhallituksen jäsen Tommi Pesonen, kunnanjohtaja Olli Riikonen ja talous- ja hallintojohtaja Vesa Karhapää.

Muodollisesti valintapäätöksen tekee kunnanjohtaja viranhaltijapäätöksellään.

KESKUSTELUA AIHEESTA

NÄKÖISLEHTI

Koti-Karjala ilmestyy myös näköislehtenä.

Kirjaudu palveluun ›

Tilaa näköislehti ›

GALLUP

Kärsitkö siitepölystä?

KUVAGALLERIAT

Katso lukijoiden kuvat sekä Koti-Karjalan toimituksen kuvagalleriat.

KUVAGALLERIAT ›