Koti-Karjala

Kirjailija Anneli Kanto (vasemmalla) oli puhumassa Maruknoilla v. 2017 yhdessä Sirpa Kähkösen kanssa.

Anneli Kanto kirjoittaja-webinaarin ohjaajana

26.05. 13:25

KESÄLAHTI/KITEE

Riitta Hakulinen

Kesälahden kulttuuriseura järjestää yhteistyössä Kiteen kulttuuritoimen kanssa kaksi kirjoittajaseminaaria, joissa harrastajakirjoittajat saavat opastusta kirjailija Anneli Kannolta.

– Webinaarit toteutetaan 16. ja 30. päivä kesäkuuta Google Meetin kautta, kertoi kulttuuriseuran puheenjohtaja Airi Turunen.

– Anneli Kanto antaa perustietoa ja opastusta novellien kirjoittamiseen ja hän antaa myös palautetta lähetettyihin teksteihin.

Kanto tunnetaan muun muassa romaaneistaan Veriruusut ja Lahtarit, tv-käsikirjoituksista ja lastenkirjasarjoista Futistyttö ja Viisi villiä Virtasta.

Webinaarit kestävät kerrallaan noin puolitoista tuntia ja niihin voi osallistua keskustellen ja kirjoittaen viestiä laittaen.

– Kurssille otetaan yhteensä 30 kirjoittajaa ennakkoilmoittautumisten mukaan. Annelille voi lähettää tekstejä luettavaksi jo ennen ensimmäistä kohtaamista.

– Olemme kaivanneet yhteistä tekemistä harrastajakirjoittajien kanssa ja on hienoa, että kulttuuritoimi on nyt tätä mukana mahdollistamassa, Turunen totesi.

KESKUSTELUA AIHEESTA

NÄKÖISLEHTI

Koti-Karjala ilmestyy myös näköislehtenä.

Kirjaudu palveluun ›

Tilaa näköislehti ›

GALLUP

Kärsitkö siitepölystä?

KUVAGALLERIAT

Katso lukijoiden kuvat sekä Koti-Karjalan toimituksen kuvagalleriat.

KUVAGALLERIAT ›