Koti-Karjala

Eeva-Liisa Auvinen

Auviselle halutaan kunnallisneuvoksen arvonimi

24.06. 11:06

KITEE

Aladár Bayer

Ryhmä kiteeläisiä luottamushenkilöitä Esa Lahtelan johdolla on jättänyt valtuustoaloitteen kunnallisneuvoksen arvonimen saamiseksi virkansa jättävälle kaupunginjohtaja Eeva-Liisa Auviselle.

– Eeva-Liisa Auvinen on Kiteen kaupungin palveluksessa ollut yhteensä kolme rupeamaa, jona aikana hän on tehnyt yhteensä 20 tilinpäätöstä, Esa Lahtela sanoo.

– Viimeisen noin 6,5 vuoden aikana hänen johdollaan Kitee on nostettu kriisikunnasta taloudellisesti sekä palveluiden osalta esimerkillisesti hoidetuksi mallikunnaksi koko valtakunnan tasolla.

VUODEN 2018 keväällä, kehityskeskustelun yhteydessä koko kaupunginhallituksen ja -valtuuston puheenjohtajisto yhteisesti sopi kaupungin lähtevän hankkimaan Eeva-Liisa Auviselle kunnallisneuvoksen arvonimeä.

– Koska vieläkään asiaa ei ole hoidettu, se pitää hoitaa, mikä luottamushenkilöiden puolelta on luvattu, ennen kuin hän jää eläkkeelle, Lahtela perustelee.

ALOITTEEN allekirjoittaneet luottamushenkilöt allekirjoitusjärjestyksessä: Esa Lahtela, Kyösti Partanen, Arja Havukainen, Liisa Ratilainen, Liisa Pirhonen, Paula Tolvanen, Jaakko Uuksulainen, Kirsi Hirvonen, Martti Mielonen, Matti Kosonen, Birgitta Muukkonen, Mervi Holopainen, Toivo Pykäläinen, Olavi Huovinen, Erja Törönen, Ari Asikainen, Unto Väkeväinen, Veikko Ihanus, Mari Eskelinen-Mäki ja Olavi Kekkonen.

KESKUSTELUA AIHEESTA

NÄKÖISLEHTI

Koti-Karjala ilmestyy myös näköislehtenä.

Kirjaudu palveluun ›

Tilaa näköislehti ›

GALLUP

Kärsitkö siitepölystä?

KUVAGALLERIAT

Katso lukijoiden kuvat sekä Koti-Karjalan toimituksen kuvagalleriat.

KUVAGALLERIAT ›