Koti-Karjala

Karelian Hurmoksen Marko Räsänen ja Ville Ryhänen vierailivat Kesälahdella viime kesänä.

Potsipiitsillä mestaruusliigan pelaajia ja ”mahlava meininki”

26.06. 08:49

Karelian Hurmoksen lentopalloilijat ratkovat seuranmestaruutta Nordic Koivun pelipaidoissa

Lentopallon mestaruusliigajoukkue Karelian Hurmos pelaa Potsipiitsillä Tohmajärvellä uuden pääsponsorinsa Nordic Koivun pelipaidoissa lauantaina 27. kesäkuuta.

– Talkoilimme keväällä pienimuotoisesti Uimaharjun koivikoissa, ja nyt pelaamme ikään kuin itse keräämämme taikajuoman eli koivumahlan voimalla, joensuulaisen Hurmoksen urheilutoimenjohtaja Marko Räsänen naurahtaa.

POTSIPIITSILLÄ Tohmajärvellä Hurmos ratkoo seuran sisäistä beach volley-mestaruutta. Pelipareja on kuusi, ja viimeisessä mittaa ottavat toisistaan Marko Räsänen ja joukkueen uusi päävalmentaja Matti Alatalo. Turnaus pelataan Tohmajärven ulkoliikunta-alueella lauantaina päivällä.

– Beach volley on tuttu laji, ja tärkeä osa meidänkin kesäistä harjoitusohjelmaamme. Laji yhdistää lentopalloilijoita mutta myös yleisöä, sillä se houkuttelee lentopallon ystäviä lehtereille myös talvikaudella, Räsänen sanoo.

HURMOKSEN mestaruusliigajoukkue on nuorentunut, uusiutunut, ja se koostuu australialaista hakkuria Apec Pacia lukuun ottamatta suomalaisista pelaajista. Potsipiitsi on osa Tohmajärven Potsipäivien ohjelmaa, ja ensimmäinen tapahtuma, jossa Hurmoksen uuden joukkueen suomalaispelaajat esittäytyvä Pohjois-Karjalan lentopalloväelle. Hurmos on profiloitunut koko maakunnan joukkueeksi, vaikka sen kotipaikka onkin Joensuu.

HURMOKSEN lentopalloilijat lupaavat, että Potsipiitsillä on lauantaina paitsi mahtava myös ”mahlava” meininki. Samalla Hurmos esittelee Nordic Koivun uuden tuotteen.

– Fiilikset ovat hyvät, ja me odotamme innolla tuloa Tohmajärvelle, sillä meillä on pelien jälkeen myös uuden joukkueen ensimmäinen ryhmäytymistapahtuma, Räsänen sanoo.

RÄSÄSEN MUKAAN Karelian Hurmoksen tavoitteena on löytää tulevalla mestaruusliigakaudella ”hurmosmainen” pelitapa. Joukkue lähtee taistelemaan pudotuspelipaikasta, kovimpana tavoitteena on sijoittuminen kuuden parhaan joukkoon.

– Joukkueemme koostuu lahjakkaista nuorista, ja se on hyvä kasvualusta kansainvälistä uraa tavoitteleville pelaajille. Saatamme nähdä useitakin läpimurtoja tulevalla kaudella, Räsänen ennustaa.

Katseet kohdistuvat erityisesti uusiin yleispelaajiin eli Lauri Jylhään, Jere Heiskaseen sekä Matias Korhoseen. Hurmoksen päävalmentaja Matti Alatalo, 24, on tulevalla kaudella nuorin mestaruusliigavalmentaja kautta aikojen.

KESKUSTELUA AIHEESTA

NÄKÖISLEHTI

Koti-Karjala ilmestyy myös näköislehtenä.

Kirjaudu palveluun ›

Tilaa näköislehti ›

GALLUP

Kärsitkö siitepölystä?

KUVAGALLERIAT

Katso lukijoiden kuvat sekä Koti-Karjalan toimituksen kuvagalleriat.

KUVAGALLERIAT ›