Koti-Karjala

Aito Japanista tuotu katana on arvostettu kiertopalkinto. Tänä vuonna katana -setin sai Tiina Koffert ja nuorisokatanan Pyry Nenonen.

Kipponin kiertävät katanat Tiinalle ja Pyrylle

30.06. 14:21

KITEE

Jouko Väistö

Judoseura Kippon on jo kolmen vuosikymmenen ajan palkinnut vuosittain kaksi aktiivisesti seuran hyväksi toiminutta jäsentään. Kiertopalkintoina ovat kamppailulajin edustajille hyvin sopivat katanat.

Tällä kertaa katana -setti ojennettiin viime sunnuntaina pidetyissä kauden päättäjäisissä Tiina Koffertille ja nuorisokatana Pyry Nenoselle.

TIINA KERTOI innostuneensa judosta kolmisen vuotta sitten lapsensa harrastuksen kautta. Samalla tie vei seuran hallitukseen. Menossa on nyt toinen hallituskausi.

Palkitsemispäätöstä tehdessään Kippon arvosti kovasti myös sitä työtä, minkä Tiina teki viime syksynä pidetyissä Koululiikuntaliiton SM-kilpailuissa. Hän toimi kilpailujen ruokailuvastaavana.

PYRY PUOLESTAAN on oman judoharrastuksen ohella toiminut aktiivisesti perhejudoharjoitusten vetäjänä. Kuluneen kesäkuun ajan hän on vastannut lasten kesäharjoitusten toteutuksesta.

Kauden päättäjäisissä Pyryllä oli myös ohjelmantuottajan rooli. Yhdessä Egor Saveniuksen kanssa hän oli ideoinut suunnistusradan, jonka rasteilla testattiin judokoiden ja heidän vanhempiensa tietämystä niin omasta lajista kuin monesta muustakin mielenkiintoisesta aihepiiristä.

KESKUSTELUA AIHEESTA

NÄKÖISLEHTI

Koti-Karjala ilmestyy myös näköislehtenä.

Kirjaudu palveluun ›

Tilaa näköislehti ›

GALLUP

Kärsitkö siitepölystä?

KUVAGALLERIAT

Katso lukijoiden kuvat sekä Koti-Karjalan toimituksen kuvagalleriat.

KUVAGALLERIAT ›