Koti-Karjala

Kitee-Seuran puheenjohtaja Markku Hyvönen (vasemmalla) ja sihteeri Tuomo Flinkman (oikealla) luovuttivat Heikki Piriselle Kitee-Seuran anoman Kotiseutuliiton kultaisen ansiomerkin. Palkitsemishetkessä mukana Salme Pirinen ja Pohjois-Karjalan museon museonjohtaja Tarja Raninen-Siiskonen.

Heikki Piriselle Kotiseutuliiton kultainen ansiomerkki

09.10. 08:10

KITEE

Riitta Hakulinen

Opetusneuvos Heikki Piriselle on myönnetty Suomen Kotiseutuliiton kultainen ansiomerkki. Ansiomerkki luovutettiin maanantaina Kiteellä pidetyssä Pohjois-Karjalan maakunnallisessa museopäivässä.

Heikki Pirinen on toiminut aktiivisesti Kitee-Seura ry:n puheenjohtajana vuodesta 1999. Lisäksi Pirinen on Kitee-Seuran ry:n edustajana Keski-Karjalan Paikallislehti Oy:ssa hallituksen jäsenenä. Kiteen-Seura ry:n omistusosuus Keski-Karjalan Paikallislehti Oy:stä on 88,1 prosenttia.

Vuosien saatossa Pirinen on aktiivisesti kehittänyt Kitee-Seura ry:n toimintaa.

Pirinen on ollut suunnittelijana ja toteuttajana seuran verkkosivuilla esillä olevassa Kiteentie-projektissa ja Kiteen koulut -projektissa.

Uusimpana hankkeena Kitee-Seura ry on käynnistänyt Kitee tourist information a Nightwish story -hankkeen. Hankkeen kokonaisbudjetti on noin 500 000 euroa.

Elämäntyönsä Pirinen teki Kiteen lukion rehtorina. Jo työelämässä ollessaan Pirinen on ollut aktiivisesti mukana muun muassa Lions Club -toiminnassa, Kiteen Seudun Osuuspankin hallintoneuvoston puheenjohtajana ja Kiteen reserviupseerit ry:ssä.

KESKUSTELUA AIHEESTA

NÄKÖISLEHTI

Koti-Karjala ilmestyy myös näköislehtenä.

Kirjaudu palveluun ›

Tilaa näköislehti ›

GALLUP

Kärsitkö siitepölystä?

KUVAGALLERIAT

Katso lukijoiden kuvat sekä Koti-Karjalan toimituksen kuvagalleriat.

KUVAGALLERIAT ›