Koti-Karjala

Niin Sini Hukka kuin Aatu Laamanenkin saavuttivat hopeaa Orimattilassa kuluvan kuun alussa pidetyissä judon SM-kilpailuissa.

Sini ja Aatu ottelivat SM-hopeaa

14.10. 11:31

Jouko Väistö

Kolmannen asteen mustaan vyöhön oikeuttavan tutkinnon muutamia viikkoja sitten suorittanut Kiteen Kipponin Sini Hukka kunnostautui myös kuluvan kuun alussa Orimattilassa pidetyissä judon SM-kilpailuissa. Hän saavutti hopeaa N +78 -sarjassa. Kultaa otteli Helsingin Chikaran Katri Raveala ja pronssia Tikkurilan Judokoiden Tiia Uusitalo.

SM-mitalin arvoisia otteita Kipponin kasvateista Orimattilan tatamilla esitti myös Aatu Laamanen. Tampereen Judoa nykyisin edustava ja alle 100-kiloisten sarjassa kilpaileva Aatu sijoittui Sinin tavoin toiseksi. Mestaruuden vei Chikaran Miko Silde ja kolmanneksi sijoittui Mikkelin Judon Juho Puumalainen.

Lähelle mitalia pääsi myös kiteeläinen Emilia Kautto. Lappajärven Veikkoja edustava Emilia jäi N -63-sarjassa harmittavasti vain yhden voiton päähän palkintopallisijoituksesta. Mitalit tässä sarjassa menivät Kirkkonummen Judoseuran Emilia Kanervalle, Tampereen Judon Anni Begmannille sekä Nummelan Judon Venla Laiholle ja helsinkiläisen Meido-Kanin Ronja Miekkalehdolle.

KESKUSTELUA AIHEESTA

NÄKÖISLEHTI

Koti-Karjala ilmestyy myös näköislehtenä.

Kirjaudu palveluun ›

Tilaa näköislehti ›

GALLUP

Kärsitkö siitepölystä?

KUVAGALLERIAT

Katso lukijoiden kuvat sekä Koti-Karjalan toimituksen kuvagalleriat.

KUVAGALLERIAT ›