Koti-Karjala

Kuvittaja Pinja Meretoja on tavattavissa Hakoniemen residenssissä lauantaina klo 15 – 18. Myös navettagalleria on avoinna.

Syystulet syttyvät Rääkkylän saarilla

15.10. 13:38

RÄÄKKYLÄ

Mervi Venäläinen

Rääkkylän Oravisalossa ja Varpasalossa järjestetään Syystulet –tapahtuma lauantaina 17.10. klo 15 – 20. Kyläläiset haastetaan sytyttämään syystulet kotipihoille, teidenvarsille, lyhtyihin ja kynttilöihin.

Iltapäivän ja illan aikana tulia syttyy monin paikoin, ja tarjolla on monipuolista ohjelmaa. Järjestäjät ohjeistavat, että sisätiloihin otetaan vain pieniä ryhmiä kerrallaan, ja osallistujilla tulee olla käytössään kasvomaski.

TAITEILIJA Hannes Aleksi Hyvösen Saaristo Trailin levähdysalueille tekemät hirsiset taideteokset valaistaan klo 18 alkaen, ja Karelia Cottages sytyttää Syystulet Suursaaressa klo 15 juhlistaen 10 toimintavuottaan. Rannan nuotiotulilla voi paistaa tikkupullaa,makkaraa ja nauttia myös nuotiokahvista, teestä tai kuumasta mehusta.

Residenssivieras, kuvittaja Pinja Meretoja on tavattavissa Hakoniemen residenssissä klo 15 alkaen. Meretoja työstää keväällä ilmestyvää esikoiskirjaansa, lapsille suunnattua tietokirjaa saimaannorppa Pullervosta. Myös Hakoniemen navettagalleria ja Silkkipartion taideateljee Oravisalossa ovat avoinna.

Saimaan saariston kehittämisyhdistys sytyttää syystulet Koiton talolla klo 16.30. Pikkurahalla myytäviä virvokkeita voi nauttia ulkosalla tai turvavälein sisätiloissa. Luvassa on musiikkiesityksiä, Saaristo Trailin levähdysalueille rakennettujen teosten esittely ja arvonta.

KESKUSTELUA AIHEESTA

NÄKÖISLEHTI

Koti-Karjala ilmestyy myös näköislehtenä.

Kirjaudu palveluun ›

Tilaa näköislehti ›

GALLUP

Kärsitkö siitepölystä?

KUVAGALLERIAT

Katso lukijoiden kuvat sekä Koti-Karjalan toimituksen kuvagalleriat.

KUVAGALLERIAT ›