Koti-Karjala

Tietyissä Joensuun ravintoloissa asioineita kehotetaan tarkkailemaan oireitaan

19.11. 08:22

Kari Sarkkinen

Siun soten toiminta-alueella on varmistunut keskiviikon 18.11. aikana viisi uutta koronavirustartuntaa, joihin liittyy mahdollisia altistumisia muun muassa liikuntapaikoissa ja ravintoloissa perjantain ja lauantain 13.–14. marraskuuta aikana. Kaikki altistumistilanteet ovat tapahtuneet Joensuussa. Tiedot on koottu Siun soten verkkosivuille. Keskiviikon 18.11. tilanteen mukaan altistumisia on tapahtunut seuraavasti:

Lauantaina 14.11.: Pizza Master klo 23.30–24, Jet Set -baari klo 21–23.30, Kuntokeskus Energy Rantakylä, klo 19–22, Tulliportinkadun koulu, jumppa (korkeakoululiikunta) klo 13–17.

Perjantaina 13.11.: Hesburger Sokos Joensuu klo 16–16.30, Ravintola Fah Sai Thai Kitchen, Iso Myy klo 12.15–13.

Torstaina 12.11.: Kuntosali Energy keskusta, klo 15–17.

Samassa paikassa samaan aikaan asioineiden henkilöiden tulee tarkkailla oireitaan ja ottaa yhteyttä terveydenhuoltoon lievissäkin oireissa.

Siun sote julkaisee sivuillaan tiedot sellaisista julkisista altistumispaikoista, joissa kaikkia altistuneita ei pystytä nimeämään ja henkilökohtaisesti tavoittamaan. Jos kaikki altistuneet ovat tiedossa ja heihin on oltu suoraan yhteydessä, ei tällaista altistumispaikkaa päivitetä listalle.

Listaa altistumispaikoista päivitetään säännöllisesti ja listalta poistetaan ne paikat, joiden altistumisvaarasta on kulunut yli 10 päivää. Listaukseen päivitetään tiedot, jotka ovat Siun soten jäljitystiimin tiedossa ja varmistettuja.

KESKUSTELUA AIHEESTA

NÄKÖISLEHTI

Koti-Karjala ilmestyy myös näköislehtenä.

Kirjaudu palveluun ›

Tilaa näköislehti ›

GALLUP

Kärsitkö siitepölystä?

KUVAGALLERIAT

Katso lukijoiden kuvat sekä Koti-Karjalan toimituksen kuvagalleriat.

KUVAGALLERIAT ›